Vila Belgica bed and breakfast holiday accommodation on Faial, Azores
Dolphins on Faial, Azores B&B accommodation, Faial Sailing holidays on Faial, Azores
en francais en francais german danish italian
Vila Belgica for bed and breafast accommodation in the Azores
Phone: +351 292 392 614
Mobile: +351 962 669 678
Email:

Bed en Breakfast accomodatie op Faial, Azoren

Duiken rond Faial en de Azoren

diving in the Azores Duiken in de Azoren is een ware belevenis.

Men geniet hier van een zuivere oceaan met zeetemperaturen tussen de 17°C en 24C°. In het algemeen is er een goede zichtbaarheid tot een diepte van 20 à 25 m.

Voor elke duik zal de groep duikers geëvalueerd worden betreffende hun ervaring en verwachtingen, dit voor de veiligheid van elk. De Duikmeester licht de groep duikers in omtrent de gekozen plek alvorens men vertrekt.

"Princesa Aliça Bank" is de verste plaats (45 mijl van Faial) en bezorgt U een spectaculaire rifduik in de Noord Atlantische Oceaan. Normaal mag je verwachten om er zowel manta's te ontmoeten als pijlstaart roggen, witte merlijnen, wahoos, bonitos en grote groepen barracuda's. Naast de kust zie je papegaai vissen, makerelen, barracuda's, morenen, langousten, zeeëgels, zeespinnen, en nog heel wat meer zeeleven dat je enkel vindt in Macronesië.

Er worden ook fascinerende duiken in vulkanische grotten georganiseerd.

Nachtduiken is spectaculair en toch vrij makkelijk door de geselecteerde beschutte plaatsen naast de kust.

diving in the Azores
*** Voor de duikuitstappen is een minium van 2 personen nodig ***

Er worden ook off shore rifduiken georganiseerd voor geoefende duikers. Deze duiken worden beperkt door de zee omstandigheden en worden dan ook meestal gepland in de maanden juli - augustus en september.

***Deze off shore duiken worden georganiseerd voor een groep van minimum 6 personen op de boot - kan besteld worden met schipper en duik meester***

***Alle duikers moeten hun duikbrevetten en recent doktersbewijs voorleggen***

Klik hier om de mooie onderwater foto's te zien, genomen tijdens duiken rond Faial, van Norberto Diver. Copyright: ImagDOP.

ZOMER 2008

Courtesy to Michel Michiels - copyright Michel Michiels
website http://users.telenet.be/michelmichielsSailing Day Trips | Scuba Diving | Whale Watching Trips | Swimming with Dolphins | Walking holidays

© Vila Belgica
Website design by Advertise By Design