Vila Belgica bed and breakfast holiday accommodation on Faial, Azores
Dolphins on Faial, Azores B&B accommodation, Faial Sailing holidays on Faial, Azores
en francais en francais dutch portuguese german italian
Vila Belgica for bed and breafast accommodation in the Azores
Phone: +351 292 392 614
Mobile: +351 962 669 678
Email:

Bed & breakfast-overnatning på Faial, Azorerne

Vila Bélgica ligger på Lomba-højen, et dejligt roligt og fredfyldt sted, kun 5 minutters kørsel i bil fra Faials hovedstad Horta, og vi har en af øens smukkeste udsigter.

Vi befinder os lige ud for Pico-øen med det smukke bjerg, vi kan se øen São Jorge, og fra vores terrasse har man en strålende udsigt over Almoxarifes kyst, Espalamaca-vindmøllerne og Horta by og havn.

Man kan tage på mange dejlige vandreture med udgangspunkt fra vores hus, og der er kun 30 minutters gang til Horta (ned ad bakke!). Fra havnen kan man tage på tur med færgen til de andre azoriske øer, og ofte kan man få delfiner at se på turen.

Opholdet inkluderer en dejlig kontinental morgenmad, som kan indtages på morgenmadsterrassen. Vi kan også tilbyde aftensmad, hvis det ønskes (forudbestilles).

Vi er et flamsk par fra Antwerpen i Belgien, og vi kan byde jer velkommen på hollandsk, engelsk, fransk og portugisisk. Bemærk: den danske udgave af vores hjemmeside er ment som en service til vore danske gæster, men vi taler desværre ikke dansk.
Vila Belgica b&b
Bed & breakfast Faial B&B view of Pico B and B garden
diving holidays Faial Vila Belgica feelings Faial life, Azores

Sailing Day Trips | Scuba Diving | Whale Watching Trips | Swimming with Dolphins | Walking holidays

© Vila Belgica
Website design by Advertise By Design